Termeni si conditii

Termeni si conditii

Vizitarea sau cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru o mai buna utilizare a site-ului www.karmaster.ro.

Ansil Media SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.


Copyright

Intregul continut al site-ului www.karmaster.ro : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi si alte date, este proprietatea Ansil Media SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Ansil Media SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se sanctioneaza conform legilor in vigoare.


Confidentialitate

SC Ansil Media SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati realizand aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor SC Ansil Media SRL, vi se va cere acordul explicit.


Link-uri externe

Pe website-ul www.karmaster.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi sau bannere publicitare care in fapt va vor conduce spre alte pagini web apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC Ansil Media SRL si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.


Limitarea raspunderii SC Ansil Media SRL

Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Toata informatia prezentata pe site-ul www.karmaster.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale.

Informatiile prezente pe acest site pot contine erori de ordin tehnic sau de tastare, astfel incat SC Ansil Media SRL nu garanteaza exactitatea informatiilor cuprinse pe site.

SC Ansil Media SRL nu va fi raspunzatoare pentru prejudiciile ce rezulta din incapacitatea de folosire a informatiei de pe site sau pentru erorile de continut care pot genera orice fel de pierderi.

Informatiile de pe acest site pot fi reproduse in scopuri de uz personal. Orice alta reproducere nu se poate efectua fara permisiunea SC Ansil Media SRL decat cu permisiunea scrisa prealabila.


Dispute si conflicte

Sunt interzise, conform legii, incercarile de frauda asupra site-ului www.karmaster.ro. Orice abuz va fi raportat autoritatilor competente.


Retur

In conformitate cu O.G. 130/2000 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Este necesar ca produsul in cauza  sa nu fie folosit si sa se afle in aceeasi stare ca atunci cand a fost primit. Este necesar ca ambalajul si eventualele manuale si documentatii care insotesc produsul sa fie intacte.

In cazul in care produsul a fost comandat gresit, taxele de retur va revin in totalitate. De asemenea, daca este o greseala de livrare, de-a noastra, inlocuirea se va face pe cheltuiala integrala a S.C. Ansil Media S.R.L.

In cazul in care doriti sa returnati un produs pentru orice alt motiv care nu tine de produs ci de decizia dumneavoastra personala, transportul va fi platit de dumneavoastra.

Ansil Media SRL nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, intreaga responsabilitate a acestor defectiuni, precum si repararea lor, cazand in sarcina impotatorului/producatorului/furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea Ansil Media SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Vizitarea sau cumpararea produselor si/sau serviciilor oferite de acest site presupune citirea si acordul prealabil privind acesti Termeni  si Conditii.